Nydeleg skitur!

Postet av Garmo IL den 28. Jan 2021Vi var 6 som møttest ved Bjørgen og nytta den flotte fullmånen til ein skitur til Eklehaugen. Det var -22 da vi starta turen, men vi var godt kledd så kulden var slett ikkje noko problem. Takk for flott tur til dei som deltok!

0 Kommentar

Kveldstur på ski

Postet av Garmo IL den 25. Jan 2021


Denne veka er der fullmåne, og turgruppa inviterar til skitur på Eklehaugen torsdagskvelden. Det er nydeleg skiføre i Kleppdalen, og i kveld har vi gått opp løype frå Byrsetra til Eklehaugen. Vi møtest ved Bjørgen kl 19, og går i samla flokk frå der. Ta med hugulykt, godt med klede og kanskje litt mat og drikke. Dette blir ein tur i roleg tempo som passar for alle. Håpar mange vil bli med!


0 Kommentar

Trekning juletrimlotteriet

Postet av Garmo IL den 6. Jan 2021

Det var god deltaking på juletrimlotteriet, det fine juleveret og skiføret gjorde at mange nytta høvet til å ta seg ein trimtur i det flotte turområdet vi har rundt oss. 

Det vart delt ut 297 lodd til 50 forskjellige deltakarar. Det vart delt ut flest lodd på Høgkollen (96) og Eklehaugen (74).

Vinnarar: 

  • Jan Erik Byre - Gavekort kr 500 på Sport 1  (Høgkollen 24.12)
  • Grethe Fjeld - Gavekort kr 500 på Sport 1 (Høgkollen 28.12)
  • Erik Øyen Smedsmo - Brusletto-kniv (gåve frå Kulturminnefondet) (v Sandom 31.12)
  • Simen Wie - Brusletto-kniv (gåve frå Kulturminnefondet) (Høgkollen 26.12)
  • Simen Bjørgen - Huve (gåve frå SpareBank 1 Lom og Skjåk) (Eklehaugen 29.12)
  • Emrik Fjeld - Huve (gåve frå SpareBank 1 Lom og Skjåk)  (Køyllaløypa 28.12)
  • Reidar Marstein - Korthaldar (gåve frå Kulturminnefondet)  (Høgkollen 26.12)
  • Ann Kristin Vangberg - Korthaldar (gåve frå Kulturminnefondet)  (Byrsætre 31.12)

Premiane vil bli delt ut. 

Takk til alle som deltok - kom gjerne med idear til turar og aktivitetar turgruppa kan gjennomføre.0 Kommentar

Juletrimlotteri

Postet av Garmo IL den 23. Des 2020

Turgruppa inviterar til juletrimlotteri. 

Alle som besøker turmåla på Høgkollen, Postkassa ved skogsvegen i Kollen, Postkassa aust for Sandom, Raudberget, Eklehaugen og postkassa ved Byrsetra frå og med 24.12.20 til og med sundag 3. januar 2021 får tildelt lodd og er med i trekning av premiar. 

Pga av smittesituasjonen er det ikkje nødvendig å skrive namnet i turbøkene denne jula. Vi ber om at dei som vil delta på lotteriet sender oversikt over turane dei har vore på på epost til svein.garmo@fjellnett.no. Skriv på dato, namn og turmål. Send inn lista seinast måndag 4. januar.

Du får to lodd ved å besøke Høgkollen, Eklehaugen og Raudberget, og eitt lodd ved å besøke dei andre turmåla. Du kan få lodd berre frå eitt turmål kvar dag.

Vi har også lagt ut UsynligO-postar på Eklehaugen, ved Byrsetra, på Høgkollen og ved postkassa i skogsvegen. (Det er også ein post ved Raudberget, denne har vi ikkje fått testa ut) Det er også fint om dykk vel vere med å teste dette. Last ned appen UsynligO, registrer deg - så finn du desse løypene. Det er ikkje krav om at du skal gjere dette for å delta på lotteriet, men vi set pris på om dykk vil prøve dette så vi får testa det litt ut.


0 Kommentar

Informasjon frå turgruppa

Postet av Garmo IL den 12. Des 2020

Vi håpar å kunne finne ein måte å arrangere juletrimlotteriet på utan å måtte skrive namn i turbøkene i år. Vi tør ikkje love at vi finn ei løysning, men jobbar med saken. Kom gjerne med idear! 

Vi har også fått spørsmål om oppdatering av Høgkollista. Det er fleire år sidan vi tok avgjerda om å slutte med oppdatering av denne. Vi har mange turpostkasser, og desse er heldigvis flittig besøkt - så det ville ført til eit stort arbeid å følge opp dette på alle turbøkene vi har. Nokre av desse nye(og meir solide)  turbøkene har også plass til 5000 turar, så det seier seg sjøl at det ville vore tidkrevjande å følge opp dette. 

Av same grunn har vi heller ikkje lenger trekning av premiar når turbøkene er fulle, men vi vil forsøke å arrangere lotteri med utgangspunkt i turbøkene ein gong i blant.

Dei nye og strenge personopplsyningsretningslinene gjer også at vi vil vere litt forsiktige med kva for namnelister vi ynskjer å publisere på nettsida.

Vi anbefaler gjerne å bruke ein app som t.d. Strava eller MapMyRun for å halde oversikt over turane. 


God tur til dei flotte turmåla i nærområdet vårt! 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline