Fellestur til Formokampen

Postet av Garmo IL den 25. Aug 2020

Turgruppa inviterar på tur til Formokampen i Rondane sundag 30. august. Dette er ein lett tur i lettgått terreng. Vi startar frå Putten Seter, turen er 4,5 km kvar veg og det er ei stigning på omlag 500 høgdemeter. Frå Formokampen er det veldig flott utsikt til Jotunhemen og Rondane, og til Heimfjellet. 

Dette er ein tur som passar for alle, så vi håpar på god oppslutning på ein tur til eit område som kanskje er litt ukjent for mange. 

Vi møtest ved Putten Seter kl 1000, beregn omlag ein time med kjøring frå Garmo. (Kjør over Vågåruste til Sel, nordover E6 og ta av mot Høvringen. Like før du kjem til Høvringen tek du av til høgre mot Putten - det er ein bomveg (kr 40/vipps) på 5 km. Stor parkeringsplass ved Putten)

Påmelding i kommentarfeltet på facebook eller til Svein (90937456) helst innan fredag kl 2000 - vi må ha minst 5 påmeldte innan påmeldingsfristen for at turen skal bli noko av. 

Vi tek au eit lite vératterhald - følg med på facbooksida til Garmo IL for evt. endringar.

Foto: nasjoonalparkriket.no

 

https://www.nasjonalparkriket.no/turtips/formokampen


0 Kommentar

Merking av stig til Raudberget

Postet av Garmo IL den 29. Jun 2020

Oddrun Pauline Løkken Mo og Ella Hoel har nå merka stig opp til Raudberget på Meadalen. Stigen tek av ved der vegen opp til mobilmasta går av. Stigen er merka med raude band, vi håpar å få opp turskilt der om ikkje alt for lenge.

Post nr 17 på turorienteringa finn du på Raudberget.

 


 

Her tek stigen av

 


 


0 Kommentar

Oppstartstur Turorientering onsdag 24.6.

Postet av Garmo IL den 21. Jun 2020

Vermeldinga ser veldig lovande ut, så vi håpar det blir tur og konsert onsdagskvelden. 

Det blir ikkje lagt opp til felles starttidspunkt, men at vi alle samlast på Eklehaugen i god tid før konserten som startar kl 1930.

Vi håpar så mange som råd vel å gå frå Byrsetra, ettersom det ikkje er så mange parkeringsplassar ved Eklesetra. Kjør gjerne i hop, dersom dette let seg gjere på ein smitteforsvarleg måte. 

Pga smittevernstiltaka må vi føre oversikt over alle som er der. Denne lista vil vi makulere etter 10 dagar. Elles så ber vi om at alle følgjer smittevernstiltaka med å halde minste ein meters avstand til kvarandre, og bli heime om ein er sjuk. Vi vil ha tilgjengeleg handsprit. 

Ta gjerne med;
sitjeunderlag, noko godt å ete og drikke, solkrem, myggspray, vindtett jakke.
Vi gler oss på oppstart, konsert og ein ny turorienteringssesong! 0 Kommentar

UsynligO - nytt orienteringstilbod

Postet av Garmo IL den 28. Mai 2020

Vi testar ut "UsynligO" på orienteringskarta våre, "Kampein" og "Garmo Skule". Dette fungerar slik at du lastar ned ein app "UsynligO" på telefonen din, og der finn du at det er lagt ut to løyper i området vårt, og du ser postane på kartet på telefonen. 

Du finn ingen fysisk post når du har "funne" posten, men du får ein lyd på telefonen din nå du er i området der posten er plassert. 

(Postane er plassert ut "ved skrivebordet" og ikkje ved at vi har vore fysisk ute i terrenget, så det kan vere at ein og annan posten kan vere vanskeleg plassert - og ta omsyn til privat eigedom dersom det viser seg at postane skulle vere innpå der)

Last ned appen, test det ut - og kom med attendemeldingar. 

Takk til Rolv Odde som har fått dette i stand! 

https://usynligo.no/about

https://usynligo.no/allracesmap


0 Kommentar

Trekning julelotteriet

Postet av Garmo IL den 8. Jan 2020

Vi har hatt trekning på julelotteriet. Det vart delt ut 576 lodd på julelotteriet i år, og dei som vann kvart sitt gavekort på kr 500 er

  • Simen Bjørgen  som fekk vinnarloddet på Eklehaugen 4. januar
  • Anne Kari Christensen som fekk vinnarloddet på Høgkollen 22. desember
  • Grethe Fjeld  som fekk vinnarloddet på Høgkollen 22. desember


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline