Artig fotballkamp

Postet av Garmo IL den 20. Jun 2015

Garmo og Tessand møttest til fotballkamp på idrettsplassen laurdag for fyrste gong sidan 1984, og det var faktisk mange av dei same spelarane som deltok nå som for 31 år sidan.

Tessand tok kontakt med oss tidlegare i vinter og ynskte å spele ein fotballkamp der vi skulle samle så mange som råd frå det gamle A-laget. Det var 6 av dei gamle spelarane som meldte seg til teneste saman med 5 andre spelarar. Det var sett aldersgrense 45 år (1970 mod.), men vi fekk dispensasjon for å ha med ein unggut på 44. Det er viktig å tenke litt på rekrutteringa også.

Det vart spelt 7'er fotball, med 3 omgangar på 20 minutt. Den finaste (einaste?) sommardagen i år ga ei flott ramme rundt kampen, og det var svært mange tilskodarar som møtte opp for å få med seg denne historiske kampen.

Det var hard kamp om ballen, men kampen gjekk føre seg i ein svært hyggeleg tone, og latteren sat laust blant spelarane. Etter at fyrste omgang ende 2-2 (skåringar av Simen Bjørgen og Kjell Ekle) var det slutt for Garmo sin del. Etter at alle tre omgangane var over stod det 2-12. Omtrent som i gamle dagar altså.

Arild Løken var god og solid dommar - og han vann også den oppsette bestemannspremien. Sigbjørn Oppheim og Knut Erik Hovde vart toppskårarar med 5 mål kvar, og skal ha toppskårarpokalen heime hjå seg kvart sitt år.

Nokre strekkar vart det, men kampen gjekk relativt skadefritt for seg!Båe laga: framme frå venstre: Kjell Tore Holø, Rolv Ivar Bergdølmo, Hans Bakke, Georg Sole, Arnt Odnes, Bjarne Odde, Steinar Jøråndstad, Pål Egil Runningen, Paul Øien, Sigbjørn Oppheim. Bak frå venstre: Ole Anton Tøfte, Simen Bjørgen, Jan Visdal, Kjell Ekle, Ole Geir Horten, Stein Luseter, Knut Erik Hovde, Hans Olav Bruøygard, Asbjørn Myrhaug, Jon Øien, Ole Bakke. Fremst: Arild Løken. Rolv Odde og Svein Garmo deltok også.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline