Juletrimlotteri

Postet av Garmo IL den 23. Des 2020

Turgruppa inviterar til juletrimlotteri. 

Alle som besøker turmåla på Høgkollen, Postkassa ved skogsvegen i Kollen, Postkassa aust for Sandom, Raudberget, Eklehaugen og postkassa ved Byrsetra frå og med 24.12.20 til og med sundag 3. januar 2021 får tildelt lodd og er med i trekning av premiar. 

Pga av smittesituasjonen er det ikkje nødvendig å skrive namnet i turbøkene denne jula. Vi ber om at dei som vil delta på lotteriet sender oversikt over turane dei har vore på på epost til svein.garmo@fjellnett.no. Skriv på dato, namn og turmål. Send inn lista seinast måndag 4. januar.

Du får to lodd ved å besøke Høgkollen, Eklehaugen og Raudberget, og eitt lodd ved å besøke dei andre turmåla. Du kan få lodd berre frå eitt turmål kvar dag.

Vi har også lagt ut UsynligO-postar på Eklehaugen, ved Byrsetra, på Høgkollen og ved postkassa i skogsvegen. (Det er også ein post ved Raudberget, denne har vi ikkje fått testa ut) Det er også fint om dykk vel vere med å teste dette. Last ned appen UsynligO, registrer deg - så finn du desse løypene. Det er ikkje krav om at du skal gjere dette for å delta på lotteriet, men vi set pris på om dykk vil prøve dette så vi får testa det litt ut.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.