Dagsturhytta på plass

Postet av Garmo IL den 17. Sep 2024

Da er den nye Dagsturhytta til Lom kommune oppe!

 Litt praktisk info:Hytta er ei dagsturhytte, altså ein plass for dagsturar - ikkje overnatting. Det er Garmo Idrettslag som har driftsansvar, mens Lom kommune eig hytta. Brun Bygg As har bygd hytta, mens Gjeisar Maskin har gjort grunnarbeidet.  

Du kan nå hytta frå fleire utgangspunkt, men det mest naturlege er å parkere bilen i nærleiken av barnehagen i Garmo og gå frå der (i retning Høgkollen).  Det er ikkje toalett der, og søppel tas med ned att - som på ein vanleg tur. Ta godt vare på plassen

Skilting og noko arbeid utandørs gjenstår, samt opningsarrangement. Det kjem!  Dagsturhyttene i Innlandet er eit prosjekt i regi av Innlandet fylkeskommune, med støtte frå spelemidlar, den enkelte kommune og Sparebankstiftelsen. Plasseringa er avgjort i kommunestyret.  

Sidan det er Garmo IL som har driftsansvar, skal vi med innom hytta ein gong i veka og sjekke at alt er i orden. Vi treng difor frivillige til å ta på seg å gå innom der og rapportere om korleis det ser ut.

Det er fint om dei som ynskjer å vere med å sjå etter hytta melder i frå om dette til styret i Garmo IL ved Ann Kristin Vangberg.


Bilete lånt frå Lom Næringsforum si facebookside



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.