40 år sidan Garmo Idrettslag starta A-lag i fotball

Postet av Garmo IL den 9. Apr 2023

Vinteren 1983 var det ein gjeng ivrige eldsjeler som starta opp med fotballtrening med tanke på å melde på lag i 6. divisjon. Roar Eriksen var trenar og Erland Haugen var oppmann for dette historiske laget fyrste sesongen.  Som vi veit vart det med 2 sesongar med A-lag for Garmo IL.

Geir Eriksen har teke vare på alle avisutklypp om laget frå denne tida, og har også skrive ned alle lagoppstillingane. Geir gav bort dette verdifulle utklyppsarkviet til idrettslaget nå i vinter, og vi vil utover året dele litt av det som er samla. Tusen takk til Geir som har sett den historiske verdien i dette og har teke vare på desse utklyppa! 

Her er artikkel frå Gudbrandsdølen den 9.4.1983 - 40 år sidan i dag

På bildet, bak frå venstre: Roar Eriksen, Stein Ivar Bakke, Kjell Svaet, Pål Egil Runningen, Ola Kvålshagen, Anders Haugen, Ole Kristian Larsen, Kjell Ekle, Terje Lunna, Erland Haugen. Framme frå venstre: Jan Ekle, Ottar Garmo, Roar Kvåle, Geir Eriksen, Morten Teigen, Tore Sveen, Georg Sole. (Ber om attendemelding dersom noko er feil her) 


Som journalist R.T.M. (Rolf Tore Mundal?) skriv så spelte laget privatkampar i vinterserien i Lom på den heilt nye kunstgrasbana. Her er laga som vart nytta i dei kampane Tek også med eit notat Geir har gjort, like etter at sesongen har starta og flerie treningskampar er gjennomført, og etter at Garmo Skule sitt lag i Dagning-cupen har spelt fyrste runde
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.